ZARIN

هدایای تبلیغاتی ، فروشگاه زرین گیفت با بیش از 10سال سابقه در هدایای تبلیغاتی ، گلدان های تبلیغاتی ، کالاهای تبلیغاتی ، هدایای شرکتی و هدایای تجاری.

آدرس: تهران شهر تهران
تلفن: 09124172762
ایمیل: info@zaringifts.com

نحوه مراقبت از گیاه پپرومیا (همراه با تصاویر)

نحوه مراقبت از گیاه پپرومیا قاشقی

پپرومیا گیاهان فوق‌العاده‌ای برای رشد در داخل خانه هستند، زیرا ویژگی‌های زیادی دارند که آن‌ها را به گیاهان آپارتمانی و گلدان های تبلیغاتی ایده‌آل تبدیل می‌کند. با تنوع زیاد شاخ و برگ های زیبا و تحمل طیف وسیعی از شرایط رشد، برای هر کسی که به دنبال گسترش مجموعه گیاهان آپارتمانی خود است ایده آل است.

چگونه از گیاه پپرومیا مراقبت می کنید؟ بیشتر گیاهان پپرومیا باید در نور روشن و غیر مستقیم خورشید و در دمای بین 65 تا 80 درجه فارنهایت نگهداری شوند. آنها باید به ندرت پس از خشک شدن سطح بالای خاک آبیاری شوند، هر ماه در طول فصل رشد کود داده شوند و در خاک گلدان با زهکشی خوب گلدان قرار گیرند.

برای اینکه همه چیزهایی را که برای شاد و سالم نگه داشتن گیاهان پپرومیا باید بدانید، بخوانید.

درباره گیاهان پپرومیا

پپرومیا بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان، به ویژه آمریکای مرکزی است. بیشتر آنها گیاهان چند ساله فشرده هستند که به دلیل شاخ و برگ های زینتی خود رشد می کنند نه گل هایشان که کاملاً بی تأثیر هستند.

در ظاهر گیاهان پپرومیا تنوع قابل توجهی وجود دارد و این یکی از چیزهای واقعا جالب در مورد آنها است. شما می توانید مجموعه ای قابل توجه از گیاهان پپرومیا بسازید.

گیاهان پپرومیا معمولاً فشرده هستند و به ندرت در محیط داخلی بیش از 12 اینچ در ارتفاع رشد می کنند و آنها را برای ظروف، بالکن یا فضاهای داخلی کوچک ایده آل می کند. آنها معمولاً دارای ساقه های محکم و بسیاری از آنها دارای برگ های گوشتی با ویژگی های آبدار هستند.

ارتفاع و گسترش

اگرچه گونه های زیادی از گیاه پپرومیا وجود دارد، اما همه آنها کوچک و آهسته رشد می کنند، به طوری که بیشتر آنها از 1 فوت (30 سانتی متر) بیشتر نمی شوند و فقط تعداد کمی تا 2 فوت (60 سانتی متر) رشد می کنند. گونه های بوته ای و دنباله دار وجود دارد، اما گسترش بالغ اکثر پپرومیا تنها تقریباً 8-12 اینچ (20-30 سانتی متر) است. به همین دلیل، آنها گیاهان آپارتمانی ایده آل برای فضاهای کوچک می سازند و فقط به ندرت نیاز به گلدان مجدد دارند.

چند وقت یکبار به پپرومیا آبیاری می کنید؟

شما باید گیاه پپرومیا را پس از خشک شدن کامل 1 تا 2 اینچ از خاک آبیاری کنید و سپس گیاه را کاملاً آبیاری کنید.

آبیاری گیاهان پپرومیا نقطه ای است. آبیاری بیش از حد مشکل شماره یک است که افراد هنگام نگهداری گیاهان پپرومیا در داخل خانه با آن مواجه هستند.

نشانه های آبیاری بیش از حد گیاهان پپرومیا می تواند ساقه های پوسیده، پژمرده شدن یا زرد شدن برگ ها، گلدان سنگین و خاک غرقاب باشد.

نیازهای نور پپرومیا

گیاهان پپرومیا در نور روشن و غیر مستقیم خورشید بهترین عملکرد را دارند. یک طاقچه رو به شرق یا غرب برای آنها در بیشتر مواقع سال ایده آل است. تنها چیزی که باید مراقب آن بود این است که مطمئن شوید در طول ماه‌های تابستان تحت نور مستقیم خورشید قرار نگیرند، زیرا این امر می‌تواند باعث سوختن برگ‌ها شود.

اگر گیاه پپرومیا خود را در جایی قرار دهید که نور کافی دریافت نمی کند، وقتی به سمت نور موجود کشیده می شود، ساق پا می شود. اگر این اتفاق افتاد، می توانید به راحتی آن را دوباره هرس کنید تا ظاهر فشرده گیاه را حفظ کنید. فقط مطمئن شوید که اگر این اتفاق افتاد گیاه را به مکان مناسب تری منتقل کنید.

پپرومیا رطوبت مورد نیاز

اگرچه آنها شهرت زیادی برای نیاز به رطوبت بالا دارند، اما این مورد برای اکثر گونه ها صادق نیست. بسیاری از پپرومیاها ویژگی های شادابی در برگ های خود دارند و بنابراین می توانند رطوبت کم و آبیاری نادر را تحمل کنند. این آنها را به یک گیاه آپارتمانی ایده آل تبدیل می کند، جایی که سطح رطوبت بسیاری از فضاهای داخلی نسبتاً پایین است.

بدیهی است که نیاز به رطوبت بسته به نوع گیاه پپرومیا که دارید متفاوت است. بهترین راهنما این است که به برگ‌ها نگاه کنید و هر چه برگ‌ها ضخیم‌تر و شاداب‌تر ظاهر شوند، گیاه رطوبت کمتری را تحمل می‌کند.

چه خاکی برای گیاهان پپرومیا مناسب هست؟

با در نظر گرفتن اینکه آبیاری بیش از حد یکی از مشکلاتی است که باید از آن اجتناب کرد، مخلوط گلدانی با زهکشی خوب برای گیاهان پپرومیا ضروری است. معمولاً مخلوط مساوی پیت ماس و پرلیت یا ماسه درشت گزینه خوبی است.

گلدان مجدد گیاهان پپرومیا

بیشتر گیاهان پپرومیا نیازی به گلدان مجدد ندارند و معمولاً در گلدان هایی که کمی کوچک هستند بهتر عمل می کنند، بنابراین با خیال راحت گیاه پپرومیا خود را در گلدان موجود نگهداری کنید، زیرا بعید است که آسیب زیادی به آن وارد کنید.

به طور کلی ایده خوبی است که گیاهان پپرومیا را هر 2 تا 3 سال یکبار گلکاری کنید تا از فشرده شدن بیش از حد مخلوط گلدان جلوگیری شود که به مرور زمان زهکشی را کاهش می دهد. می توانید پپرومیا خود را در گلدانی با اندازه مشابه یا در صورت تمایل در گلدان کمی بزرگتر نگهداری کنید.

گلدان جدید خود را با مخلوط گلدانی مناسب همانطور که در بالا ذکر شد از قبل آماده کنید. نیمی از مخلوط گلدانی جدید را به قابلمه اضافه کنید و نصف دیگر را کنار بگذارید.

پپرومیا را به آرامی از گلدان فعلی خود خارج کنید و تا حد امکان از مخلوط گلدان قدیمی را از اطراف ریشه جدا کنید. با احتیاط گیاه را به گلدان جدید منتقل کنید و سپس شروع به اضافه کردن باقیمانده مخلوط گلدان در اطراف گیاه کنید.

مخلوط گلدان را به آرامی در اطراف ریشه ها سفت کنید، اما آن را خیلی فشرده نکنید. در نهایت، گیاه را به طور کامل آبیاری کنید تا مطمئن شوید که گیاه به خوبی در خانه جدید خود مستقر می شود.

کود پپرومیا

گونه‌های پپرومیا نیازهای کوددهی بسیار سبکی دارند و در مقایسه با کوددهی بسیار نادر، در صورت کوددهی زیاد، احتمال بروز مشکل بیشتر است. من تمایل به استفاده از کود متعادل 10-10-10 محلول در آب یک بار در ماه در طول فصل رشد برای گیاهان پپرومیا دارم.

شما باید نسبتاً مراقب باشید که بیش از حد به گیاهان پپرومیا کود ندهید، زیرا این می تواند ترکیبی از مشکلات را ایجاد کند که منجر به سمیت برخی از مواد مغذی و کمبود برخی دیگر می شود که منجر به نارضایتی گیاه شما می شود.

چگونه پپرومیا را هرس می کنید؟

در مورد هرس گیاهان پپرومیا، نیازی به ظرافت زیاد نیست. آنها هرس را خیلی خوب تحمل می کنند، بنابراین خودداری نکنید. یکی از دلایلی که من عاشق گیاهان پپرومیا هستم ظاهر ظریف و فشرده آنهاست، بنابراین من معمولاً در هرس کردن گیاهان برای حفظ ظاهر زینتی آنها نسبتاً تهاجمی هستم.

به غیر از اهداف آرایشی، باید از این فرصت برای حذف هر گونه رشد مرده و برگ هایی که علائم آسیب یا بیماری را نشان می دهند استفاده کنید. تشخیص زودهنگام شاخ و برگ های ناسالم، حذف آن و جلوگیری از عود مشکل، راه مهمی برای حفظ سلامت گیاه است.

نحوه تکثیر پپرومیا

تکثیر گیاهان پپرومیا واقعا آسان است، و این یک راه عالی برای گسترش مجموعه گیاهان یا به اشتراک گذاشتن گیاهان دوست داشتنی خود با دوستان و اقوام است.

دو راه اصلی برای تکثیر گیاهان پپرومیا وجود دارد – قلمه برگ و قلمه ساقه.

روشی که استفاده می کنید به گونه های پپرومیا و ترجیحات فردی شما بستگی دارد. یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشت این است که گونه های متنوع پپرومیا با برش ساقه بهتر تکثیر می شوند زیرا با اطمینان بیشتری تنوع برگ را حفظ می کند.

تکثیر پپرومیا با قلمه برگ

سینی تکثیر یا گلدان های کاشت خود را زودتر از موعد آماده کنید. از ترکیب مساوی کمپوست گلدانی و پرلیت استفاده کنید.
اطمینان حاصل کنید که سینی تکثیر و تمام تجهیزاتی که استفاده می کنید تمیز و در حالت ایده آل استریل هستند، زیرا بیماری قارچی بزرگترین مشکلی است که می تواند از موفقیت شما در تکثیر پپرومیا جلوگیری کند.

  • یک برگ سالم از گیاه جدا کنید. می توانید آن را در پایه ساقه یا با کمی ساقه وصل کنید. برای این کار از یک قیچی تیز یا قیچی استریل استفاده کنید.
  • می توانید از برگ های کامل برای تکثیر استفاده کنید، اما توصیه می کنم برگ را در عرض برگ به دو نیم کنید.
  • لبه های بریده برگ را به پودر ریشه زایی آغشته کنید. این باعث رشد ریشه های جدید می شود.
  • با چاقو یا قاشق یک کانال کوچک در محیط گلدان ایجاد کنید تا بتوانید به راحتی قلمه برگ خود را 1 تا 2 سانتی متر داخل مخلوط گلدان قرار دهید.
  • قلمه را با لبه بریده برگ به سمت پایین در خاک فرو کنید و خاک گلدان را در اطراف قلمه محکم کنید.
  • محیط گلدان را کاملاً آبیاری کنید.
  • قلمه ها را بپوشانید. یا از یک سینی تکثیر سرپوشیده استفاده کنید، یا می توانید با استفاده از کیسه پلی اتیلن روی گلدان گیاه بداهه نوازی کنید.
  • شما باید گیاهان در حال تکثیر را در نور غیر مستقیم روشن در دمای معمولی اتاق داخل خانه بگذارید.
  • برای جلوگیری از ایجاد رطوبت بیش از حد که خطر ابتلا به بیماری قارچی را به همراه دارد، پوشش را برای چند ساعت هر چند روز یک بار بردارید.
  • اولین چیزی که ممکن است متوجه شوید، ایجاد ریشه های جدید از لبه بریده برگ است. به دنبال این، یک شاخه جدید خواهید دید و در نهایت برگ ها شروع به رشد می کنند.
  • هنگامی که گیاهان به طور پر جنب و جوش رشد می کنند و چندین مجموعه برگ جدید ایجاد می کنند، می توان آنها را در گلدان های جداگانه کاشت.
  • نیازی به گلدان کردن گیاهان جدید خود را خیلی سریع احساس نکنید، زیرا پپرومیاها ساختار ریشه ای کم عمقی دارند و برای مدتی در سینی تکثیر بیش از حد محدود نمی شوند.

تکثیر پپرومیا با قلمه ساقه

این به طور ایده‌آل در بهار انجام می‌شود، زمانی که رشد جدید پر جنب و جوش است. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای برداشتن قلمه ساقه گلدانی برای گیاه پپرومیا آورده شده است.

همان مراحل نصب را برای قلمه های برگ دنبال کنید

یک ساقه سالم را از گیاه جدا کنید، در حالت ایده آل با سه جفت برگ روی آن. برای این کار از یک قیچی تیز یا قیچی استریل استفاده کنید.

  • جفت برگ های پایینی را بردارید تا قسمت کوتاهی از ساقه نمایان شود.
  • انتهای برش را به پودر ریشه زایی آغشته کنید.
  • یک سوراخ کوچک در محیط گلدان ایجاد کنید
  • قلمه را وارد کنید و خاک گلدان را در اطراف قلمه محکم کنید
  • محیط گلدان را کاملاً آبیاری کنید.
  • مراحل باقی مانده را برای برش برگ دنبال کنید

گل پپرومیا

گیاهان پپرومیا واقعاً به خاطر گل‌هایشان شناخته نمی‌شوند، زیرا نسبتاً بی‌نظیر هستند و شبیه سنبله یا دم بوته‌ای هستند. برخی از گونه ها سنبله های گل نسبتاً برجسته ای دارند، در حالی که برخی دیگر به سختی قابل توجه هستند. جذابیت واقعی این گیاهان، شاخ و برگ های خارق العاده آن است که بیش از حد نمایش کم گل های آن را جبران می کند.

آیا گیاهان پپرومیا سمی هستند؟

خوشبختانه گیاهان پپرومیا برای انسان و حیوانات خانگی کاملاً ایمن هستند. هیچ خطری برای حیوانات خانگی شما در اثر تماس یا بلعیدن وجود ندارد. در حالی که من مطمئن هستم که آنها طعم چندان خوبی ندارند، اما اگر حیوان خانگی شما علاقه ای به خوردن نوک برگ های عجیب و غریب در اینجا و آنجا دارد، نگران نباشید.

به همان اندازه، برای آن دسته از افرادی که کودکان کوچک دارند که می توانند با خیال راحت گیاه پپرومیا را در هر جایی از خانه خود قرار دهند، بدون اینکه فکر کنند سلامت فرزندانشان خطری دارد یا خیر، اطمینان بخش است.

هنگام خرید گیاه پپرومیا به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام خرید پپرومیا، باید مطمئن شوید که یک گیاه سالم را به خانه می برید، بنابراین در اینجا چند نکته مفید وجود دارد.

ابتدا سعی کنید از یک مرکز باغ معتبر خرید کنید. گیاهان پپرومیا کمی به دماهای پایین حساس هستند، بنابراین حمل و نقل یا نگهداری نامناسب می تواند واقعاً به گیاه آسیب برساند. اگر گیاهی اخیراً تحت شرایط نامناسب قرار گرفته باشد، ممکن است آسیب وارد شده باشد اما ممکن است هنوز در ظاهر گیاه مشخص نباشد.

برگها را از نظر لکه های سیاه، زردی، پژمردگی یا علائم آسیب فیزیکی بررسی کنید. حتماً به هر دو قسمت جلویی و پشتی برگ ها نگاهی بیندازید تا بیماری قارچی و آفات را بررسی کنید.

ممکن است بخواهید از کارکنان فروشگاه بپرسید که کارخانه ها چه مدت در انبار بوده و در چه شرایطی نگهداری شده اند.

آیا پپرومیا ساکولنت است؟

بسیاری، اما نه همه گونه‌های گیاهان پپرومیا، ویژگی‌های آبدار دارند. این بدان معنی است که آنها سازگاری های خاصی برای کمک به ذخیره آب یا کاهش اتلاف آب دارند تا به آنها کمک کند تا با آبیاری نادر یا شرایط خشک کنار بیایند.

ساکولنت‌ها دسته‌بندی دقیقی از گیاهان نیستند، بلکه بیشتر مجموعه‌ای از سازگاری‌ها هستند که گیاهان از جنس‌های چندگانه نشان می‌دهند.

گیاهان خاصی وجود دارند که به طور قطع به عنوان ساکولنت در نظر گرفته می شوند و گیاهان دیگری مانند بسیاری از پپرومیا که درجات مختلفی از شادابی را نشان می دهند.

برخی از نمونه های پپرومیا با سازگاری های ساکولنت عبارتند از Peperomia dolabriformis، Peperomia rotundifolia و Peperomia graveolens.

مشکلات رایج گیاهان پپرومیا

چرا پپرومیا من پژمرده می شود؟

گیاهان پپرومیا به دو دلیل اصلی پژمرده خواهند شد. اولی آبیاری زیاد و دومی کم آبیاری. به نظر می رسد کم آبی دلیل واضحی برای پژمردگی است، اما آبیاری بیش از حد کمی تعجب آورتر است. دلیل این امر این است که در هر دو حالت گیاه آب کافی دریافت نمی کند.

گیاهی که کمتر آبیاری می شود دارای برگ های چروکیده، خشک و پژمرده خواهد بود و ممکن است نوک برگ ها ترد باشد. خاک برای لمس بسیار خشک خواهد بود و وقتی انگشت خود را عمیق تر به پایین فشار دهید، دقیقاً تا ته آن خشک می شود. ریشه های ساده به آب دسترسی ندارند، بنابراین راه حل فقط آبیاری گیاه و نظارت بر سطح رطوبت خاک است.

در مورد آبیاری بیش از حد، این یک مشکل بسیار جدی تر است. آبیاری بیش از حد می تواند باعث پوسیدگی ریشه شود که ریشه ها را از بین می برد. اگر ریشه ها بمیرند، گیاه نیز نمی تواند آب موجود در خاک را که به وفور وجود دارد، جذب کند.

هنگامی که خاک را احساس کردید، باید مشخص شود که مشکل آبیاری بیش از حد است. این نیاز به توجه فوری دارد و حتی در این صورت ممکن است نتوانید گیاه خود را با موفقیت احیا کنید.

اگر مشکل خیلی شدید نیست، به سادگی آبیاری گیاه را متوقف کنید و بگذارید خشک شود. شاخ و برگ هایی را که به شدت آسیب دیده اند جدا کنید و مطمئن شوید که از این نقطه به مقدار کم آبیاری کنید.

با این حال، اگر گیاه به شدت پژمرده می شود، باید آن را دوباره بکارید. ابتدا شاخ و برگ های بسیار آسیب دیده گیاه را جدا کنید. سپس گیاه را با احتیاط از گلدان خارج کنید. سعی کنید تا حد امکان خاک مرطوب و غرقابی را از ریشه جدا کنید

. ریشه ها را ارزیابی کنید و مشخص کنید کدامیک سالم هستند و کدامیک مبتلا به پوسیدگی ریشه هستند. برای جلوگیری از گسترش پوسیدگی ریشه، باید ریشه های بیمار را با یک قیچی استریل بردارید.

هنگامی که تمام ریشه های بیمار برداشته شد، گیاه را در مخلوط گلدانی جدید با مقادیر مساوی کمپوست گلدان و پرلیت قرار دهید. پس از گلدان مجدد، فقط گیاه را خیلی کم آبیاری کنید و قبل از آبیاری مجدد حداقل یک هفته آن را بگذارید.

چرا پپرومیا من برگ می ریزد؟

ریزش برگ هم می تواند نشانه ای از الگوی رشد طبیعی گیاه پپرومیا باشد و هم می تواند نشانه ای از مشکلات باشد. هنگامی که گیاه پپرومیا شاخ و برگ جدیدی ایجاد می کند، اغلب برخی از برگ های پایین تر و قدیمی تر را می ریزد تا انرژی را روی شاخ و برگ جدید متمرکز کند. این کاملا طبیعی است و جای نگرانی نیست.

با این حال، اگر گیاه شما چندین برگ از نواحی مختلف گیاه می ریزد، می تواند نشانه مشکلات بزرگ تری باشد. اگر به تازگی گیاه خود را خریداری کرده اید، ممکن است نشانه آن باشد که از گیاه در فروشگاه یا در حال حمل و نقل نامناسب مراقبت شده است. اگر اینطور است، تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که اکنون مراقبت را بهینه کنید و امیدوار باشید که گیاه به مرور زمان بهبود یابد.

ریزش برگ ها همچنین می تواند نشانه آبیاری بیش از حد باشد، بنابراین این را در نظر داشته باشید و به طور مرتب خاک را بررسی کنید تا ارزیابی کنید که چه زمانی آبیاری لازم است.

اگرچه خیلی مستعد ابتلا به بیماری نیست، ریزش برگ می تواند نشانه آلودگی یا بیماری باشد، بنابراین زمانی را صرف بررسی دقیق جلو و پشت برگ های گیاه خود کنید. اگر مشکلی را شناسایی کردید، باید به سرعت با آنها مقابله کنید. در ادامه این مقاله درباره چگونگی شناسایی و رفع بیماری ها و آفات صحبت خواهم کرد.

چه چیزی باعث زرد شدن برگ های پپرومیا می شود؟

دلایل متعددی وجود دارد که گیاه پپرومیا دارای برگ‌های زرد است، از جمله آبیاری نامناسب، نور بیش از حد خورشید، یا به عنوان واکنش به تغییر ناگهانی موقعیت یا دما.

یکی از دلایل اصلی زرد شدن برگ‌های گیاه پپرومیا، نور بیش از حد خورشید است. در حالی که گیاهان پپرومیا در نور روشن و غیرمستقیم خورشید این کار را انجام می دهند، آنها به نور مستقیم و طولانی مدت واکنش خوبی نشان نمی دهند.

گیاهان پپرومیا در زیستگاه طبیعی خود در زیر سایه بان جنگل های استوایی و نیمه گرمسیری یافت می شوند، در نتیجه نور مستقیم خورشید به آن ها نمی رسد، اگرچه محیط های گرم را دوست دارند.

زرد شدن برگ ها به دلیل نور مستقیم بیش از حد خورشید می تواند اشکال مختلفی داشته باشد. برگها ممکن است به طور کلی پژمرده و با زرد شدن همگن برگها ظاهر شوند. گاهی اوقات ممکن است لکه‌های سوخته روی برگ‌ها، به‌ویژه در نوک و لبه برگ‌ها دیده شود.

بیشتر بخوانید: گل‌های آپارتمانی با برگ پهن

جمع‌بندی

در این مقاله با شرایط نگهداری گیاه پپرومیا آشنا شدیم. این گیاه آپارتمانی زیبا در انواع مختلف می‌تواند زینت‌بخش محیط کار یا خانه شما باشد به شرطی که نکات گفته در نگهداری گیاه پپرومیا را رعایت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *